kopcolage
                                  

Info

Voorwoord                  knop foto accordeon
Info                              knop foto accordeon
Foto                             knop foto accordeon
Video                           knop foto accordeon
Nieuws                        knop foto accordeon
Programma                 knop foto accordeon
Deelnemerslijst          knop foto accordeon
Info Deelnemers        knop foto accordeon
Contact                       knop foto accordeon


Zondag 17 november a.s. organiseert de Varsseveldse Akkordeon Vereniging  weer een accordeon- harmonicafestival bij Zalencentrum de Radstake, Twenteroute 8 in Heelweg bij Varsseveld. Ook dit jaar heeft   VAV  weer het initiatief genomen om een festival te organiseren waar accordeons en harmonica’s samen spelen.

Op deze middag zullen ca. 30  accordeongroepen, harmonicagroepen en  individuele spelers van zich laten horen, sommige aangevuld met zang. Totaal ca 250 spelers. Ze komen uit alle hoeken van het land en zelfs uit Duitsland.

Het belooft een geweldige middag te worden, met zeer uiteenlopende muziek, van vrolijke feestnummers tot concertmuziek. En dit alles verdeeld over alle zalen van De Radstake waar van 11.00 uur tot 17.00 uur non-stop muziek ten gehore wordt gebracht. Voor de vrije spelers is een extra ruimte gereserveerd, zodat die ook aan hun trekken komen, evenals de vrije spelers op steirische harmonica. Voor de spelers is de zaal om 10.00 uur al geopend.
Het programma is bijna vol maar er is nog beperkt speelruimte dus als u nog idee hebt om mee te doen neem in elk geval even contact op.

De middag wordt omstreeks  16.30 uur groots afgesloten met een gezamenlijk nummer voor accordeon, keyboard en harmonica’s. Dit nummer is speciaal voor deze gelegenheid geschreven door Feico van Soest, de dirigent van V.A.V.
Aansluitend op dit spektakelstuk kunt u , tegen betaling van € 15,-- pp, gebruik maken van een stamppottenbuffet boerenkool en hutspot met daarbij nog een verrassend optreden.
De Varsseveldse Akkordeon Vereniging hoopt u te ontmoeten op dit festival!

Locatie:       Zalencentrum de “ Radstake”, Twenteroute 8 in Heelweg bij  Varsseveld
Aanvang:     11.00 uur
Einde:          17.00 uur
Entree         € 5,00   per persoon  

Overige informatie met betrekking tot  spelers en programma  is te vinden op
www.vav-accordeon.nl   of bel met 0610368140.